Wonen aan het Tyboschplein in Stiphout

Groen, rust en ruimte
Door middel van deze impressies kunnen we al een goed beeld schetsen van het gezellige Tyboschplein. Al wandelend komen we langs de hoek-, tussen- en twee-onder-een-kapwoningen. Met aan het einde van het woonhof de mooie verandawoningen. Waarbij er veel aandacht wordt besteed aan groen, rust en ruimte.

 

Perfect passend
Dat dit nieuwbouwproject precies past in Stiphout is gebleken uit de grote belangstelling. Hartelijk dank voor de overweldigende reacties! Wij zijn blij dat het dorpse karakter door de klassieke architectuur aansluit op de wensen en behoeften uit Stiphout en op de uitstraling van de bestaande woningen in de buurt.

 

Twee-onder-een-kapwoningen met veranda.

Twee-onder-een-kapwoningen met veranda

Aan het einde van het Tyboschplein liggen de mooie verandawoningen. Op ruime percelen, met een uitstekend uitzicht op het groene leven. Ervaar de gezelligheid van een terras op de eigen veranda aan de voorzijde van de tweekapper of geniet van de privacy wanneer je door de openslaande tuindeuren de achtertuin in stapt. Door de bijzondere indeling maken deze twee-onder-een-kapwoningen het leven aan dit woonhof extra comfortabel.
Twee-onder-een-kap woningen.

Twee-onder-een-kapwoningen

Het voordeel van een groen woonhof is dat kinderen er naar hartelust kunnen spelen. Geen zorgen meer over doorgaand verkeer of onveilige situaties. Opgroeien wordt dus een makkie, zeker met de keuze uit één van de royale slaapkamers die de twee-onder-een-kapwoning biedt. Want ondanks dat buitenspelen ontzettend leuk is, vinden opgroeiende kinderen het ook heel fijn om zich terug te kunnen trekken op hun eigen kamer. Wil jij weten welke slaapkamer jouw kind kiest?
Hoek- en tussenwoningen met veranda.

Hoek- en tussenwoning met veranda

Het buitenleven krijgt nog meer betekenis door de huizen met een veranda. Aan de voorzijde van deze hoek- en tussenwoningen is op deze manier een buitenruimte gecreëerd waardoor je extra lang kunt genieten van de zon, de natuur en de gezelligheid die het plein met zich meebrengt. Wil je soms wat meer privacy? Dat is geen enkel probleem want ook de achtertuin biedt voldoende mogelijkheden om te genieten van een lange zomeravond.
Hoekwoningen met erker en ruime uitbouw en tussenwoningen aan de Rootakkers.

Hoek- en tussenwoningen

Wanneer je richting het Tyboschplein loopt vangen de huizen aan de Rootakkers als eerste jouw blik. Zowel aan je linker- als aan je rechterzijde tref je verrassend ruime hoek- en tussenwoningen aan, opgebouwd uit warmrode met grijze stenen. Zij zorgen voor een gevarieerd en hartelijk welkom op het plein.
Hoekwoning met zij-uitbouw en tussenwoningen.
Vervolg je route en ervaar de sereniteit van de witte huizen. Omringd door veel groen krijgt deze rij de romantische uitstraling die ze verdiend. Het lijkt wel een beetje op een oprijlaan, met bomen aan weerszijde van de weg. Waaraan een variëteit aan woningindelingen ligt. Zo is er de keus voor een tussenwoning met topgevel. Of heb jij juist wat meer ruimte nodig bij de entree van jouw huis?
Hoekwoning met erker en ruime uitbouw en tussenwoningen.
Zodra de weg zich in tweeën deelt wordt het groene park duidelijk zichtbaar. Een natuurlijk woonhof waar aandacht is voor het buitenleven. Beginnend met hoekwoningen waar een erker met een ruime uitbouw aan gebouwd is, waarmee buiten naar binnen wordt gebracht door de grote ramen.